SPOR: Orman takımı Çebi’ye yenildi

Beşiktaş Kulübü’nün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören düzenlendi. Gösteri maçında beyaz takım, siyah takımı 8-4 yendi.

Beşiktaş Kulübü’nün yenilenen Fulya Hakkı Yeten Tesisleri için tören düzenlendi. Fulya’daki tesislerde gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Hakan Özköse, Emre Kocadağ, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, siyah-beyazlı futbol takımının eski teknik direktörleri ve futbolcuları ile davetliler katıldı.

Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada, Fulya’da çok önemli başarılar yaşadıklarını belirterek, “Hepimizin burada anıları var. Burası kulübümüz ile semtimizin birleştiği yer” dedi. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ne yapılan yatırımı önemsediklerini kaydeden Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yönetim kuruluna seçildiğimizde, oyuncularımız burada konteynırlarda soyunuyorlardı. İmkanlarımız çok kısıtlı hale gelmişti. Ancak şu anda övünerek söylemek istiyorum ki, bunlardan Beşiktaş’ı kurtardık. Altyapıya ehemmiyet verdiğimizi gösterdik. Bu sene yatırımlarımıza Ümraniye’de devam edeceğiz. Bunun gibi en az 2-3 tane daha saha yapacağız.”

“Türk sporu önemli yerlerden geçiyor”
Fikret Orman, tesisin bugüne gelmesinde katkıda bulunan isimlere teşekkür ederek, “Bir şey dikkatimi çekti, burada ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan’ yazıyordu. Onu unutmuşuz. Tekrar koyacağız. İlkemiz olan ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan’ın ne kadar önemli olduğunu bugünkü spor ortamında herkes görme imkanına sahip oldu. Türk sporu da önemli yerlerden geçiyor. Hakem hatalarıyla alakalı sıkıntılı süreçler yaşıyoruz. Bundan en çok muzdarip olmuş kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Beşiktaş Kulübü olarak mazlumun ve haklının yanında olmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.