BEŞİKTAŞ: Etiler’de olaya karışan Özbizerdik tutuklandı

Özbizerdik mahkeme kararıyla tutuklandı Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik, Kocaeli’nde yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özbizerdik daha önce serbest kalmıştı.

Dündar Kılıç’ın torunu ve Alattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Kocaeli’nde yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Onur Özbizerdik, cumartesi günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekiplerinin yaptığı uygulama sonucunda yakalanmıştı. Yusuf Ç. ve Mustafa Ç. isimli iki şahısla birlikte yakalanan Onur Özbizerdik’in içerisinde bulunduğu araçta 2 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 50 adet mermi bulunmuştu. öğlen saatlerinde emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Onur Özbizerdik, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Onur Özbizerdik ile birlikte gözaltına alınan Yusuf Ç. ve Mustafa Ç. isimli şahıslar ise serbest bırakıldı.

Daha önce serbest kalmıştı

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş Etiler’de tartıştığı gruba ve havaya ateş etmekten gözaltına alınan Özbizerdik, savcılık sorgusunun ardından mahkeme kararıyla serbest kalmıştı.