SPOR: Kara Kartal Gençlerbirliği’ne hazırlanıyor

Şimdi sırada Üzülmez yönetiminde 4’te 4 yapan Gençlerbirliği var. Antrenmanlara ara vermeden başlayan Beşiktaş, keyifli bir ortamda çalışmalarını sürdürüyor.
Erteleme mücadelesinde Mersin İdmanyurdu’nu Sosa’nın golüyle deviren ve lider Fenerbahçe ile olan puan farkını bire indiren Beşiktaş, 22. haftada konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda Mersin maçında forma giyen oyuncular salonda dejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon ve taktik çalıştı.
Çalışmada galibiyetin moralleri bir hayli yükselttiği dikkatlerden kaçmazken, tesislere oldukça neşeli bir ortam hakimdi. Kart cezası sonrası formasına kavuşacak Marcelo, statü gereği Mersin mücadelesinde forma giyemeyen Alexis Delgado ve kaleci Boyko’nun antrenmanlardaki hırslı çalışmaları teknik ekibin yüzünü güldürürken, üç futbolcunun alınan galibiyet sonrası bir hayli mutlu olduğu gözlendi.
Beşiktaş, eski futbolcusu İbrahim Üzülmez’in teknik adamlığını yaptığı Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.