SPOR: Tolgay Arslan: “Formayı giymeye yüzde 100 hazırım”

Sezon başı kampında dizinden sakatlanan ve yaklaşık 7 aylık tedavi süresi boyunca bir an önce sahalara dönmek için elinden gelenin fazlasını yapan Tolgay Arslan, Beşiktaş formasını yeniden giymeyi dört gözle bekliyor. 15 gündür takımla birlikte çalışan ve son olarak Başakşehir’le oynanan A2 maçında 90 dakika süre alan Tolgay, teknik direktör Şenol Güneş’ten şans bekliyor.
Çok iyi durumda olduğunu belirten yıldız orta saha oyuncusu, “İdmanlar gayet iyi gidiyor. Diz sakatlığımla ilgili hiçbir sorun kalmadı. Son olarak A2 Takımı ile Başakşehir’e karşı 90 dakika maça çıktım. Kendimi tempo ve fizik anlamında test etme fırsatı buldum. Şu an itibariyle formayı giymeye yüzde 100 hazırım. Sakatlık sürecinde çok çalıştım. Kuvvet anlamında eskisinden daha güçlüyüm ve daha önceki performanslarımın üstüne çıkmaya çalışacağım. Bunu da herkese kanıtlayacağım” yorumunu yaptı.
“Benim için hedef her zaman ilk 11’de oynamak. Beşiktaş’a katkı vermek, taraftarlara olan borcumu ödemek istiyorum” diyen Tolgay, “Sabırla 7 ay süren tedavi dönemini sonlandırdım. Şenol Güneş hocama çok güveniyorum. Bana da en yakın zamanda şans verecegine inanıyorum. Bu şansı da en iyi şekilde kullanacağım. Avrupa’dan şanssız bir şekilde elenmiş olabiliriz. Ancak biz, hem Türkiye Kupası’nın hem de Süper Lig’in en büyük şampiyonluk adayıyız. Her maçı tek tek ele alıyoruz. Kaybedilecek tek bir puan bile bizim için kayıptır. Amacımız kalan tüm maçlarımızı kazanmak ve Fenerbahçe’den liderliği alıp, bir daha da kimseye geri vermemek” ifadelerini kullandı.