SPOR: “Aslında galip gelen biz olduk”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir karşısında 2 farklı geriye düşmelerine rağmen pes etmeyen oyuncularını işte şu sözlerle tebrik etti: 2 puan kaybettik ama çok farklı kazanımlarımız oldu. Ortaya bir takım kimliği koyduk. 2-0’ın altında kalmadık, ayağı kalktık. Aslında galip gelen biz olduk.
Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Başakşehir karşılaşmasının ardından oyuncularıyla yaptığı toplantıda öğrencilerine moral aşıladı. Dün yapılan idman öncesinde futbolcuları etrafına toplayan Güneş, “Hepinize teşekkür ediyorum. Başakşehir karşısında elinizden geleni yaptınız. Belki 2 puan kaybettik ama çok farklı kazanımlarımız oldu. Ortaya bir takım kimliği koyduk. 2-0’lık skorun altında kalmadık, ayağı kalktık. Aslında galip gelen biz olduk” ifadelerini kullandı.
Sözlerinin devamında karşılaşmada 4 net fırsatı kaçıran Mario Gomez’e değinen 63 yaşındaki çalıştırıcı, “Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. Mario o pozisyonları kaçırmasa maç daha ilk yarıda biterdi. Fakat bu, futbolun doğasında var. Bazen olmayınca olmuyor. Top da kaleye girmek isteyecek!” yorumunda bulundu.
Başakşehir beraberliği sonrasında 2 maç eksiklerinin bulunduğunu hatırlatan başarılı hoca, “Hakem hataları ve diğer konularla biz ilgileniyoruz. Siz sadece Mersin maçını düşünün. Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Önümüzdeki maçları tek tek düşünüp yolumuza sağlam adımlarla devam etmemiz gerekiyor” sözleriyle konuşmasını tamamladı.