TEKNOLOJİ: Türk FPS oyunu geliyor

Türkiye’nin ilk ve tek MMOFPS oyunu olan Zula, Steam’deki yerini almaya hazırlanıyor. Steam Greenlight oylaması başlayan Zula’ya destekte bulunmak istiyorsanız detaylar haberimizde.
MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Zula, Steam üzerinden oynanabilir olmaya hazırlanıyor.
Ülkemizin ilk ve tek MMOFPS oyunu olma özelliği taşıyan yapım, sunduğu yerli haritalar ve %100 Türkçe dil desteğiyle Türk oyunseverler tarafından beğenilen bir yapım olmuştu.
Ülke bazında gerçekleştirilen fuarlardaki yerini alarak birçok organizasyonla karşımıza çıkan Zula, Steam’den de oynanabilir olmak için Steam Greenlight’daki yerini aldı.
Oyuncuların yoğun isteği üzerine böyle bir atılım gerçekleştiren firma, Zula’yı hem Steam hem de masaüstünden oynanabilir kılacak.
Eğer Zula, Steam üzerinden yayınlanırsa oyuncular Steam Cüzdanı’ndaki para ile Zula’da oyun içi alışverişler yapabilecekler. Normalde de olduğu gibi yine tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak olan oyun için oylamalar başlamış durumda.
Siz de Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’ya Steam’de yer alması için destekte bulunmak istiyorsanız buraya tıklayarak, oy verebilirsiniz.