SPOR: Erdal Torunoğulları: “İstediklerimizi aldık”

Beşiktaş’ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, transfer çalışmalarına nokta koyduklarını açıkladı. Denys Boyko, Alexis Delgado ve Aras Özbiliz’in transferinde de büyük pay sahibi olan Torunoğulları, “Başkan Fikret Orman’ın talimatları doğrultusunda yaptığımız transfer planlamasında istediklerimizi aldık. Hem kaliteli oyuncular transfer ettik hem de kulübün bütçesini zorlamadık. Transferin bitimine sayılı günler kaldı ama şu an için yeni bir transfer çalışmamız bulunmuyor” ifadelerini kullandı.
Siyah-Beyazlı yönetici, başta Gökhan Töre olmak üzere takımdan ayrılabileceği ileri sürülen oyuncuların durumunu da değerlendirdi.
Erdal Torunoğulları, “Gökhan Töre bu dedikodularla ilgili kendi sosyal medya hesaplarından çok güzel bir açıklama yapmış. Aynı şekilde ben de onun gibi, ‘Şu an Beşiktaş’ın şampiyonluğuna odaklandım’ diyebilirim. Şampiyonluk hedefi olan bir takım, devre arasında en iyi oyuncularını göndermez. Sezon sonuna gelecek olursak ligin bitmesine daha çok zaman var. Neler olur şimdiden bilemeyiz” yorumunu yaptı.