GÜNDEM: İstanbul’da yarın okullar tatil

Ve öğrencilerin merakla beklediği haber geldi. İstanbul’da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı az önce belli oldu. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre İstanbul’da yarın okullar tatil edildi. İstanbul’da okulların tatil olması sosyal medyayı salladı, öğrenciler İstanbul Valisi’ni teşekkür yağmuruna tuttu.
Yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından heyecanla takip ediliyordu. İstanbul Valiliği’nin açıklamasına göre yarın İstanbul’da okullar tatil edildi. İstanbul Valisi’nin Vasip Şahin tatil haberini sosyal medyadan paylaştı. İşte o açıklama; Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yarın İstanbul’da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Vali Şahin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Meteorolojik verilere göre ilimizde başlayan kar yağışının yarın da öğleden sonra etkisini arttırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.”