SAĞLIK: Akıllı diş fırçası Oral-B Black Pro 7000 incelemesi

Diş plağı oluşumunu engelleme, daha etkili diş eti ve diş sağlığı, daha beyaz gülüşler bize vaat eden Oral-B Black Pro 7000 akıllı diş fırçasını inceliyoruz.Yaşamamız için gereken enerjiyi aldığımız besinleri küçültme işlemleri yapan dişlerimiz, hem görsel açıdan hem de sağlık açısından oldukça önemli.
O yüzden bu inceleme videomuzda akıllı diş fırçasına yer verdik. Oral B Black Pro 7000, kullanıcılara tamamen yeni bir diş fırçalama deneyimi vaat ediyor.
Düzenli olarak 2 dakika kullanım sonucunda diş plağı oluşumunu yüzde yüz engelleyen Oral B Black Pro 7000, ayrıca hatalı diş fırçalamanın ve böylece diş eti zedelenmelerinin de önüne geçiyor. Bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanan, farklı diş fırça seçenekleri ve çalışma modlarıyla beraber kullanabildiğiniz ürünü inceliyoruz.
435 TL fiyata satın alabileceğiniz Oral-B Black Pro 7000, zengin bir kutu içeriğiyle geliyor. 3 tane diş ipi etkisi gösteren fırça başlığı ve buna ek olarak 2 tane başlıkla beraber gelen ürün, taşıma çantası, dişi ne kadar süreyle fırçaladığınızı gösteren Smart Guide adı verilen bir aparat gibi içeriklerle beraber geliyor.