TEKNOLOJİ: PS4 satışları yılbaşında arttı!

7’den 70’e herkese hitap eden oyun konsolu PlayStation 4, yılbaşı hediyeleri arasında kendine büyük bir yer buldu. İşte PS4’ün yılbaşı satış rakamları. Gameboy ile temelleri atılan, süreç ilerledikçe meydana gelen sürümleri beraberinde her kesimin ortak bir zevk altında buluşabilmesine katkıda bulunan oyun konsolları, günümüzde bu olgusunu katlayarak devam ediyor.

Sektörün gelişmesinde büyük katkı sahibi olan adını daimi olarak piyasaya sürdüğü uygulamalarla duyuran PlayStation, şimdi de yaptığı işten elde ettiği getirilerle gündeme geliyor.
Çıktığı ilk günden bu yana, oyunseverlerin tercih sebebini oluşturan PlayStation 4, Noel tatilinde 5.7 milyonluk bir satış rakamı elde ederek, çıktığı günden bu yana var olan satışlarının miktarını 36 milyona çıkardı.

Sony Bilgisayar Sistemleri Başkanı ve CEO’su Andrew House konuyla ilgili görüşlerini; “Pek çok müşterinin bu tatil sezonunda da PS4’ü tercih ettiği için çok mutluyuz. PS4, onların sayesinde büyümeye devam edecek. Biz de onların beklentilerine karşılık vermek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde belirtti.

PS4 ve beraberinde Sony’nin sahip olduğu satış rakamlarını ne kadar arttıracağı konusunda bir fikir sahibi olamıyoruz. Fakat oluşan rekabetler, sunulan farklı çözümler beraberinde, işin sonunda mutlu olan tarafın kullanıcı olacağına dair görüşlerimizi dile getirmekten kaçınmıyoruz.