SPOR: Gomez’den şampiyonluk mesajı

Siyah-Beyazlılar’ın Alman yıldızı Mario Gomez, “Kadro olarak çok iyiyiz ve şampiyonluk için de motivasyonumuzun tam olduğunu düşünüyorum. Yeter ki Beşiktaş taraftarı da hep yanımızda olduklarını hissettirsin” diyerek 12. adama mesaj gönderdi.
Kara Kartal’ın gol makinası Mario Gomez, Beşiktaş Dergisi’nin Ocak ayı sayısına yaptığı açıklamalarla Siyah-Beyazlılar’ı heyecanlandırdı. Bu sezon görev yaptığı 22 maçta rakip fileleri 13’ü ligde olmak üzere 15 kez havalandırarak göz kamaştıran Alman futbolcu, ilk olarak daha önce Bayern Münih formasıyla şampiyonluk yaşadığı Bundesliga’yla Türkiye’yi kıyasladı. 30 yaşındaki yıldız, bu konuda, “Almanya elbette çok kaliteli bir futbol anlayışının sergilendiği, adeta bir futbol ülkesi… Ama ne olursa olsun herkes önünde sonunda Bayern Münih’in şampiyon olacağını biliyor. Ama Türkiye Ligi’ne heyecan katan şey şu; ligin sonunda ipin kimi göğüsleyeceği kesinlikle önceden tahmin edilemez. Bu da müthiş bir heyecan katıyor Türkiye Ligi’ne” ifadelerini kullandı.
Takım olarak çok iyi bir uyum ve hava yakaladıklarını söyleyen Gomez, kendilerine herkesin saygı duyduğunu hissettiğini belirterek, “Beşiktaş şu anda ligde oynanan en seyredeğer futbolu sergiliyor. Bu, rakip taraftarların bile çoğunun kabul ettiği bir gerçek. Dolayısıyla Beşiktaş’ta forma giyen her futbolcu işini iyi yapıyor demektir” açıklamasını yaptı.
17 maçlık periyodunu ilk sırada tamamladıkları Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirten Süper Mario, “Kadro olarak çok iyiyiz ve şampiyonluk için de motivasyonumuzun tam olduğunu düşünüyorum. Yeter ki Beşiktaş taraftarı da hep yanımızda olduklarını hissettirsin” dedi.