SPOR: Güneş’in aklındaki rakam: “41”

Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçı öncesinde oyuncularını 41 puana ulaşılması konusunda uyarılarda bulundu. Hem ligde hem de kupada liderliğin keyfini çıkaran Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçı öncesinde oyuncularını 41 puana ulaşılması konusunda uyarılarda bulundu. Ligde 38 puanla lider olan siyah-¬beyazlı takımın teknik patronunun, “İlk yarıyı mutlaka 41 puanla tamamlamalıyız. Şampiyonluklar ilk yarıda en az 40 puan kazanılarak gelir. Torku Konyaspor kolay bir rakip değil. Evimizde mutlaka üç puan alarak devreyi kapatmalıyız” diye konuştuğu iddia edildi.
2015 yılını geride bırakmadan önce Torku Konyaspor maçının kazanılarak yeni yılda da liderlik koltuğunda oturmanın taraftarlara güzel bir hediye olacağını da belirten deneyimli hocanın, bu maç öncesinde herkesten özverili olmasını istedi.
Maç gününe kadar tüm futbolcularının adeta kamptaymış gibi kendilerine bakmalarını isteyen Şenol Güneş’in, Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarında oynattığı ilk on biri Torku Konyaspor maçında da sahaya sürmesi bekleniyor.