SPOR: Portekiz basını: “Quaresma, Tolga’nın ihanetini hak etmemişti”

Siyah-Beyazlı kaleci Tolga Zengin Portekiz basınından da nasibini aldı. Tolga Zengin’in
Sporting maçındaki oyunu Portekiz’de de yankı buldu. Siyah-beyazlıların 3-1’lik mağlubiyetle tamamladıkları karşılaşmada kaleci performansının sonuç üzerinde etkili olduğu belirtildi.
Ojogo gazetesi, “Quaresma, Zengin’in ihanetini hak etmemişti” başlığı ile verdiği haberde, Ricardo Quaresma’nın eski takımına karşı iyi bir oyun sergilediği, takımını öne geçiren golün yaratıcısı olduğu ancak siyah-beyazlı ekibin skoru koruyamadığı, bunda da kaleci hatalarının payı olduğu vurgulandı.
Beşiktaş maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sporting Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ricardo Quaresma’ya övgülerde bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Quaresma’nın çok özel bir futbolcu olduğunu belirterek, “Kaliteli, yetenekli ve yaratıcı bir oyuncu. Ricardo Quaresma harika bir isim. Türkiye’de bir idol” ifadelerini kullandı. Portekizli yıldızla herhangi bir transfer görüşmesinin yapılmadığını da aktaran Jesus, “Hiç kimse Quaresma’nın değerinden şüphe duymuyor. Ama Portekiz’de hiçbir kulüp, transfer görüşmesinde ya da pazarlığında bulunmadı” diye konuştu. Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ne üzücü bir şekilde elenmesine karşın Sporting filelerini havalandıran Mario Gomez, Avrupa kupalarındaki 42. golünü attı. Alman futbolunun önemli isimlerinden Gomez, bir başarı daha elde etti. Tecrübeli forvet, toplamda 42. golüne ulaşarak, UEFA turnuvalarında en çok gol atan 4. Alman forvet olmasını bildi.

One comment
  1. David ospina iker casillas alın bunlardan birini artık .

Comments are closed.