SPOR: “1 dakika sabredemiyor muyuz?!”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan mücadelesinin öncesinde saygı duruşu sırasında yükselen ıslık seslerine tepki gösterdi. Terim, “Ölmüş insanlara saygı duruşu yapıyoruz, 1 dakika sabredemiyor muyuz ya? Sonra dışarıya gittiğimiz zaman bunu izah edemiyoruz.” dedi

Ahmet Çalık’ın performansını öven Terim, milli takımın da gurur duyulacak bir takım olduğunu söyledi. Öte yandan deneyimli teknik adam, mücadele öncesinde Yunanistan Milli Marşı’nın ıslıklanmasına ve saygı duruşu esnasında tribünden seslerin yükselmesine tepki gösterdi.

”Islık isyanı”
Kendimize olmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmayalım. Yunanistan marşında bu ıslık nereden çıktı? Bugün 2 maç iptal edilmiş, terörden ölen insanlara saygı duruşu yapıyoruz, 1 dakika sabredemiyor muyuz ya? Sonra dışarıya gittiğimiz zaman bunu izah edemiyoruz. onra anlatamıyoruz. Olayı ıslıkladılar falan diyoruz ama yakışmıyor bize. Biz başka bir ülkeyiz. Bize yapılsa üzülürüz. Bize hiç yakışmıyor. Böyle yapmaz isek, sporun teröre kurban edilmesini hep beraber engelleyebiliriz.”