SPOR: Ersan Gülüm: “Duysaydım Gomez’e bırakırdım”

Beşiktaşlı Ersan, 90+2. dakikada net pozisyonu değerlendiremedi. Maç sonu üzgün olan tecrübeli stoper, “Topu yere çarptırıp gol atmak istedim. Gol Gomez’in işi ama onu duyamadım” dedi.
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’ın önceki gün Lokomotiv Moskova ile oynadığı maça uzatma anlarındaki bir pozisyon damga vurdu. Siyah beyazlı taraftarların nefesini kesen pozisyonun Kartal adına 3 kahramanı vardı; Necip Uysal, Ersan Gülüm ve Mario Gomez.
Necip’in kafayla altı pas çizgisine doğru yolladığı topa Ersan Gülüm kafayı vurdu. Lokomotiv kalecisi Guilherme müthiş bir kurtarışa imza attı. Ersan’ın hemen arkasında daha müsait pozisyondaki Gomez çılgına döndü.
Karşılaşma sonrasında çok üzgün olduğunu dile getiren Beşiktaşlı Ersan, “O pozisyonda ani karar vermek zorundaydım topu yere vurdurup gol atmayı istedim. Ancak kısmet değilmiş. Mario Gomez’in arkamda daha müsait durumda olduğunu göremedim. Gol aslen onun işi ama onu duyamadım” ifadelerini kullandı.
Siyah-beyazlıların başarılı stoperi sözlerini, “O anki heyecanla Gomez’in bana seslendiğini fark edemedim. Kendisinden de özür diledim zaten… Gönlüm tabii ki gol atmaktan ve takımıma galibiyet getirmekten yanaydı. Kaleci topu iyi takip etti ve şanslı günündeydi. Umarım Bursaspor karşılaşmasında galip gelmeyi başarıp taraftarımızı bu kez mutlu edeceğiz” şeklinde tamamladı.