TEKNOLOJİ: Görüntülü görüşme için en iyi uygulamalar

Görüntülü görüşme için en iyi uygulamalar

Mobil cihazlar üzerinden videolu ve sesli görüşme yapabileceğiniz çok sayıda uygulama var. Ancak biz bu galerimizde sadece en iyilerini sizler için derledik. Android ve iOS işletim sistemleri için en iyi 5 videolu görüşme uygulamaları galerimizde.

Görüntülü görüşme yapmak için en iyi 5 uygulama!
Mobil cihazlar yaygınlaşması ve mobil internet kullanımının artmasıyla, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlardan videolu görüşmeler yapmak artık eskisinden daha kolay.

FaceTime
Listemize FaceTime ile başlıyoruz. FaceTime, Apple’ın kendi cihazları arasında görüntü görüşme yapmasını sağlayan bir uygulama. Apple ürünlerinin içerisinde varsayılan uygulama olarak geliyor. Dolayısıyla iPad, iPhone, iPod ve Mac bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Herhangi bir uygulama indirmenize gerek yok.

Google Hangouts
Google’ın hem web hem de Android platformunda kullanıma sunduğu görüntülü görüşme servisi Hangouts, yine en iyilerden bir tanesi. Google Hangouts ile videolu konferans görüşmeleri yapmak da mümkün. Uygulamanın iOS versiyonu da bulunuyor.

Viber
Viber, kendi alanında en popüler uygulamalardan biri. Uygulamanın masaüstü yazılımı da bulunuyor. Bu sayede çapraz platformlar arasında da kullanılabiliyor. Görüntü ve sesli kalitesi olarak en iyi alternatiflerden bir tanesi.

Skype
Microsoft tarafından satın alınan Skype, videolu, sesli ve yazılı görüşmelerin öncülerinden. Hemen her platformu destekleyen Skype, en iyi görüntü ve ses kalitesi sunan uygulamalardan bir tanesi.

Tango
Tango, yine ülkemizdeki popüler uygulamalardan bir tanesi. Android ve iOS desteği sunan uygulama 300 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Videolu görüşmeler için tercih edilesi alternatiflerden bir tanesi.