ALIŞVERİŞ: Kendinizi şımartmaya hazır mısınız?

SUPRA Spa & Wellness’te kendinizi şımartın“Maslak’ta Mashattan sitesinde Supra Spa, Wellness, Arınma Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne geldiğinizde şehrin içinde olup adeta uzakdoğu’da bir yerde yaşıyorsunuz hissine kapılabilirsiniz. Supra Spa’da geçirdiğiniz her an ruhunuz ve vücudunuz huzur bulur, rahatlar, dengeye kavuşur ”

Maslak’ta Mashattan sitesinde Supra Spa’ya geldiğinizde sizi karşılayan Supra Spa’nın işletmecisi Hülya Konar zaten yumuşak ses tonu ilgisi ve sizi rahatlatan tavrı ile daha masaja başlamadan adeta ruhunuzu buluyorsunuz.

Tüm haftanın yorgunluğunu en fazla ayaklarınız taşır. İyi bir ayak masajından daha rahatlatıcı bir şey olamaz; yorgun ayaklar hemen hafifler ve tüm vücut canlanır. Ayakta, özellikle de ayak tabanında binlerce sinir ucu bulunur ve Supra’nın profesyonel terapistleri tarafından ayaklarınıza uygulanan bu masaj terapisi ile tüm vücudunuz uyarılarak rahatlatlatılır

Yaşam kaliteni ve enerjini aşağı çeken sırt ağrılarından, Supra’nın profesyonel terapistleri tarafından yapılan Special Back Massage ile kurtulabiliyorsun, Bunun için randevu almak ve uzmanın size önereceği aralıklarda masaja gitmek yeterli,,Ayrıca hamam sefası yapmak ve köpük masajı ile de haftanın yorgunluğunu atmak elinizde. Çalışanların hepsi uzakdoğu felsefesini ve tekniğini bilen uzman kişilerden oluşuyor. (Neşe Berber)

MASAJ