SPOR: Lokomotiv Moskova kadrosu belli oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotif Moskova ile oynayacakları maçın ilk 11’ni büyük ölçüde belirledi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu dördüncü haftasında Lokomotif Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş’ta kadro netleşmeye başladı.
Teknik direktör Şenol Güneş, sol bekte yeniden Dusco Tosic’i ilk 11’de kullanmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, son 4 maçta Sırp futbolcu yerine İsmail Köybaşı’nı sahaya sürmüştü. Perşembe akşamı siyah-beyazlı takımın defans hattının Beck-Rhodolfo-Ersan ve Tosic’den oluşması bekleniyor. Orta sahada ise Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup forma giyecek.
Geçtiğimiz sezon gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk 3 maçta görev yapamayan Olcay Şahan’ın da 11’de yer alması olası gözüküyor. Güneş, hücum hattına Gökhan-Sosa ve Olcay’ı, forvette ise Mario Gomez’i sahaya sürmeyi planlıyor.
Son antrenmanda sol arka adalesinde zorlanma olan Ricardo Quaresma hazır olması durumunda yedek kulübesinde bekleyecek. Tedavisine devam edilmesi durumunda ise Portekizli oyuncu, maç kadrosunda yer alamayacak.