SPOR: Şenol Güneş kimi istiyor?

Transfere ihtiyaç var mı yok mu diye düşündüren Beşiktaş’ta Şenol Hoca isteğiyle gündeme damga vurdu. Şenol Güneş’in Serdar Aziz i istediği söyleniyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Kasımpaşa önünde yenen goller den sonra Orman’la görüştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Kasımpaşa önünde yenen goller den sonra Orman’la görüştü. Şenol Güneş’in, “Başkanım bize hızlı bir stoper lazım. Serdar Aziz’i istiyorum. Karar sizin” dedi.

Beşiktaş’ ta sürpriz gelişmeler yaşanıyor… Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada Siyah- Beyazlı takımın savunma hataları nedeniyle gol yemesi Teknik Direktör Şenol Güneş’in moralini bozdu. Beşiktaş’ın erkenden şampiyon ilan edilmesinden rahatsızlık duyan ve Kasımpaşa karşısında korktuğu başına gelen tecrübeli hocanın özellikle stoperlerden yeterince memnun olmadığı ortaya çıkarken Güneş’in Başkan Fikret Orman’la bir görüşme gerçekleştirdiği belirlendi. Güneş’in başkana, “Kasımpaşa maçında galip bile gelseydik defanstaki sıkıntıları dile getirecektim. Özellikle stoper mevkiinde yer alan Rhodolfo, Ersan ve Milosevic ellerinden geleni yapıyor. Ancak bu mevkide bana Serdar Aziz gibi hızlı bir stoper şart. Sizden onu mümkünse takıma kazandırmanızı rica ediyorum” dedi.