SPOR: Futbolun cadıları bağımlılık yapıyor!..

Futbol’da Kadın devrimi… Uçankuş TV’de bundan böyle her Pazar saat.10,15’de yepyeni bir Televizyon spor programı izleyicileri ile buluşuyor. Futbol’un Cadıları Neşe BERBER, Ceren AYTEMİZ, Cansel KEMİKSİZ, Dilay DİLAVER’in sunumuyla ekranlarda.

Spor programları genelde erkeklerin sunumuyla izleyici ile buluşurdu, şimdi artık erkek sunucularının olmadığı, Futbol programlarına kadın eli değdi.
Son yıllar’da tribünlerde de sık görmeye başladığımız kadınlar şimdi de spor programı ile ekranlarınıza gelmeye başladı.
Futbol’un her alanına değinilen programda haftanın maçlarının kritikleri yapılırken, spor gündemininde yer verildiği canlı yayında her Pazar saat. 10,15 de başlayıp gece yarısına kadar devam ediyor.
Futbol’un cadılarının sunuculuğunu siyaset ve spor programlarından tanıdığımız gazeteci Neşe BERBER, Ceren AYTEMİZ, Cansel KEMİKSİZ ve Dilay DİLAVER birlikte sunuyor.
Oldukça ilgi gören programa genelde yorumlar erkeklerden geliyor ve farklı bir renk kattıklarını gürültülü bağıran erkek spor sunucuları yerine sizi izlemeyi tercih ediyoruz şeklinde.

ucankustv (2)

ucankustv

ucankustv (1)