TEKNOLOJİ: Sony, SNC toolbox mobile uygulamasının yeni sürümünü yayınladı!

Sony’nin yeni SNC toolbox mobile uygulaması, kurulumcuların hayatlarını kolaylaştırıyor. Wi-Fi bağlantısıyla kameradan kurulumcuların akıllı telefon veya tablet ekranına canlı video akışı sağlayan kullanışlı uygulama, görüş açısını ayarlamaya ve temel ayarları yapmaya olanak tanıyarak kurulumu daha hızlı, kolay ve güvenli bir hale getiriyor.

Sony, SNC toolbox mobile uygulamasının yeni sürümünü yayınladı. Bu kullanışlı uygulama, kurulumculara daha basit ve akıllı bir video güvenlik kamerası kurulum aracı sağlıyor. Dizüstü bilgisayar veya kurulum monitörüyle merdivene çıkmaya ve çekilir kablo kullanmaya gerek olmadığı için temel kurulum tek bir kişi tarafından kolayca gerçekleştirilebiliyor ve bu da kurulumcuların zaman ve entegrasyon maliyetinden tasarruf etmesine imkân veriyor. Dizüstü bilgisayar veya kurulum monitörüyle merdivene çıkmaya ve çekilir kablo kullanmaya gerek olmadığı için temel kurulum tek bir kişi tarafından kolayca gerçekleştirilebiliyor ve bu da kurulumcuların zaman ve entegrasyon maliyetinden tasarruf etmesini sağlıyor.

Güvenlik kameralarının kurulması ve ayarlanması yavaş, verimsiz ve çok fazla işgücü gerektiren bir işlem olabilir. Bazı kurulum senaryolarında, hassas ayar yapmak için merdivendeki kurulumcunun kontrol odasında görüntüleri PC ekranından izleyen başka bir operatörü telefonla araması gerekir. Analog video çıkışlı kameralarda bile kurulumcunun yakınlaştırma ve odak ayarlarını yapmak için yanına taşınabilir video monitörü alması gerekir.

Yeni SNC toolbox mobile, kurulumcular ve güvenlik yöneticilerinin Sony ağ kameraları filolarının tamamını kurmasını hızlandırır ve kolaylaştırır. Kamerayı güvenli bir kablosuz ağa bağlayan kurulumcular, kameradan alınan canlı video görüntülerini akıllı telefon veya tablet ekranında görüntüleyebilir ve PC kullanmadan veya her bir kameraya fiziksel olarak erişmek zorunda kalmadan kamera ayarlarını kontrol edip yakınlaştırma ve odak ayarlarını yapabilir.

Sony’nin yeni nesil SNC-VM772R 4K kamerasında da odağı ve yakınlaştırmayı ayarlamak çok kolaydır. İsteğe bağlı IFU-WLM3 USB Kablosuz LAN Modülünü SNC-VM772R’ye takıp mobil cihazınızı kameraya dokundurduğunuzda, suya dayanıklı Sony Xperia telefon/tablet veya diğer mobil cihazınızla güvenli NFC bağlantısı kurulur. SNC toolbox mobile, ağ güvenliğini tehlikeye atmadan akıllı telefon ile kamera arasında doğrudan Wi-Fi bağlantısı kurarak kurulumcuların ayar yapmasını ve canlı kamera görüntülerini doğrudan ekranda görüntülemesini sağlar. Odak ve yakınlaştırmanın yanı sıra, SNC toolbox mobile en boy oranı, görüntü sabitleyici ve bozukluk düzeltme gibi SNC-VM772R’nin diğer özelliklerini de kontrol etmenizi sağlar.