ALIŞVERİŞ: Erkek çantaları dikkat çekiyor!

Son yıllarda tasarımcıların erkek çantalarına olan eğilimi ve başarılı ürünleri, bize aslında çantanın bir erkeğin kıyafetini tamamlayabilmesi için ne kadar önemli bir aksesuar olduğunu gösteriyor.

Nedendir bilinmez ama çanta denildiğinde genelde aklımıza ilk olarak kadın çantaları gelir. Belki de onların çantalar hakkında saatlerce konuşabilmeleri, merakları veya yorulmak bilmeden o mağazadan bu mağazaya aradığı çantayı bulma azmi modacıları her zaman erkeklere oranla daha fazla motive edip, kadın çantalarına ağırlık vermeyi sağladı. Fakat erkekler geçtiğimiz yıllardan itibaren kadınlardan biraz öğrenmiş olsa gerek ki, artık erkek çantaları devrini açıyoruz. Bu konuda gayet şanslıyız. Çünkü sizi, isterseniz günlük kullanım, ister spor kullanım, isterseniz de resmi iş toplantılarınız için çok geniş bir çanta kataloğu beklemekte. Ülkemizde erkekler arasında bu akımı yavaş yavaş yaygınlaşırken, erkek çantaları dünyada başta metropollerde gördüğümüz iyi giyinimli şehir erkeğinin vazgeçilmezi olmaya doğru gidiyor. Bunun en büyük sebebi, artık erkeğin her türlü kullanım ihtiyacını karşılayacak özellikle iyi tasarıma sahip çantalar bulabiliyor olmasıdır. Özenerek giyindiğiniz şık bir trençkot, gömlek ve pantolon kombinasyonunuzun yanına alelade bir çantayı tabii ki istemezsiniz. Uluslararası market araştırma ve istatistik kurumu Euromonitor’ün verilerine göre dünyada lüks çanta tüketiminde her 5 çantadan 1’inin erkek çantası olduğu göze çarpıyor. Bu demek oluyor ki erkek alıcılar dünya çapında yılda yaklaşık 6 milyar Dolar’ı çantaya harcıyorlar.

Erkek aksesuarları devrinin tamamıyla değiştiği bu dönemde ciddi bir söz sahibi olan başarı tasarımlara sahip çantaları, burada özellikle giyiminize uyum sağlayacak şekilde paylaştık. Bu şık çantaları gördükten sonra bizce bu haftasonu siz de mutlaka tasarımlarını beğendiniz markanın mağazasına uğrayın ve kendinize bir iyilik yapın.

One comment

Comments are closed.