SPOR: Antalyaspor maçı öncesinde Kartal’a şok!..

Jose Sosa’nın Antalya maçı öncesinde grip probleminin sürmesi sonrasında Şenol Güneş B planını belirledi. Güneş’in, bu ismin yerine Olcay’a forma vereceği bildirildi.Siyah-Beyazlılar’da Antalyaspor mücadelesi öncesinde Jose Sosa’nın grip sorunun devam etmesi ve Gökhan Töre’nin adalesinde sakatlık bulunmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş harekete geçti.
Tecrübeli teknik adam, bu iki isimin Antalya maçına yetişmemesi ihtimalini göz önünde bulundurarak planını hazırladı. Şenol hocanın; yoğun tedavi gören takımın Arjantinli yıldızı Jose Sosa’nın karşılaşmada forma giyememesi halinde bu ismin yerine orta alanda Olcay Şahan’a görev vereceği öğrenildi. Bu durumda tecrübeli futbolcunun sol kanattaki yerinde ise Ricardo Quaresma’nın forma giyeceği bildirildi.
Lokomotiv Moskova maçının ardından yapılan kontrollerinde sağ arka adalesinde problem tespit edilen Gökhan Töre’nin de alternatifini belirleyen Şenol hocanın, yıldız ismin tedaviye beklenen cevabı vermemesi halinde Kerim Frei’yi sağ kanatta oynatacağı ifade edildi.
Kara Kartal’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, yarın oynayacakları Antalyaspor mücadelesi öncesinde dün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu maçtan önce Rusya’da oynadıkları Lokomotiv Moskova karşılaşmasındaki hava şartlarının kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen kaptan, “Şenol hoca ve ben de dahil takımda birçok isim grip oldu. Vitamin takviyesiyle bu sorunu atlatmaya çalışıyoruz” dedi.
Siyah-Beyazlılar’ın dün yapılan takım çalışmasında teknik direktör Şenol Güneş, çift kale maç idmanında Mario Gomez ve Cenk Tosun’u birlikte oynattı. Deneyimli çalıştırıcının; son haftaların formda ismi Alman golcüyü Antalyaspor karşısında ilk 11’de görevlendireceği; takımın genç yıldızı Cenk Tosun’u da ikinci yarıda sahaya sürüp Beşiktaş’ın hücum hattını çift forvete çevirmeyi planladığı bildirildi.
Antalya Arena’nın açılışını yarın oynayacakları Beşiktaş maçıyla yapmayı planlayan Antalyaspor’a kötü haber geldi. Şehirde günlerdir süren yağış sebebiyle yeni stadın zemininde bozulmaların meydana geldiği ve bundan dolayı açılışın başka bir tarihe ertelenebileceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak kesin kararın bugün yapılacak son incelemenin ardından verilmesi bekleniyor. Erteleme kararı çıkması halinde yarınki maç Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanacak.