SPOR: “Lider çıkacağız”

Lokomotiv Moskova maçının ardından Beşiktaşlı futbolcuların Avrupa Ligi’nde tura olan inancı daha da arttı: “Lokomotiv grubun favorisi gibi gösteriliyordu ancak onlara karşı baştan sona üstündük. Daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Burada galibiyeti kaçırdık ama İstanbul’da kendi oyunumuzu oynarsak kazanır ve ciddi avantaj yakalarız.”

Beşiktaşlı futbolcular, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynadıkları maçın ardından galibiyeti kaçırdıklarına üzüldüler. Ancak diğer taraftan tura olan inançları ise daha da arttı. Siyah-beyazlı futbolcular, mücadele sonrasında aralarında karşılaşmayı değerlendirirken şu ifadeleri kullandılar:

“Lokomotiv Moskova, ilk maçta Sporting Lizbon’u 3-1 yenince grubun favorisi gibi gösterilmeye başlanmıştı ama onlara karşı baştan sona üstün oynadık. Oyunun kontrolü maçın tamamında bizdeydi. Onlardan çok daha iyi bir takım olduğumuzu herhalde herkes görmüştür. Üstelik bu sezon ilk defa böylesine soğuk bir havada ve deplasmanda oynamamıza rağmen burada galibiyeti kaçıran taraf olduk.
Hücumda biraz daha üretken olmamız gerekiyordu. Çok fazla net gol pozisyonu bulamadık. Yemememiz gereken, basit bir gol yedik. Ancak İstanbul’da yine kendi oyunumuzu oynarsak Lokomotiv Moskova’yı yeneriz ve grupta ilk sıraya çıkarız. Bu da kalan 2 maç öncesi bizim için büyük avantaj olur. Bu gruptan lider çıkabilecek gücümüz olduğunu artık herkes biliyor ve bunu başaracağız.”