SPOR: Başkan Orman’dan Aziz Yıldırım’a yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Nevzat Demir tesislerinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a sert cevaplarda bulundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orman, Aziz Yıldırım’ın yapmış olduğu açıklamara da cevap verdi.Orman’ın yaptığı açıklamalar şöyle;
Dar günde Beşiktaş’ın yanında olanlara bir ihanet içinde olmayız. Doğru yolda gittiğimizi, işimize hiç haram sokmadığımızı düşünüyoruz. Moskova maçında Oğuzhan’la rakip oyuncu kavgasında diğer futbolcularımız hemen yanına gitti. Bu takım olmanın göstergesidir.
Medyanın bir görevi var. Biz buna hep saygı gösteriyoruz. Yalan haberler dışında istediğinizi yazma özgürlüğüne sahipsiniz. Problemli olduğumuz basın kuruluşları var. Onların temsilcileri de burada. Hiçbir zaman kapılarımızı kimseye kapatmadık. Siz de göreceksiniz, oyuncularımız yakın zamanda çok değerli paralara transfer olacaklar. Kalecimiz Tolga, Şenol Hoca geldikten sonra her gün daha iyiye gidiyor. Aziz Bey ayrıştırıcı, kavgacı bir üslupla konuşuyor. Bu üslup bize göre değil. Bu tarz konuşmalar doğru değil.
Aziz Bey ayrıştırıcı ve kavgacı bir üslupla geliyor. Bu bize göre doğru bir şey değil. Sokakta çok geziyoruz. Fenerbahçeliler bana ‘Aman başkan, üslubunuzu bozmayın. Aziz Bey’le aynı seviyede konuşmayın’ diyor. Başka bir camiayla alakalı konuşma yapmak kimsenin haddine değil.
Aziz Bey, hakkımda “Süleyman Seba’yı örnek alsın” demişti. Kendisi alsın. Kimse şike davasını kullanarak Beşiktaş’la polemik yaratmaya çalışmasın. Biz bunları yemiyoruz. Başka kapıya. Brugge’e yenildik, Fenerbahçe yönetimi ‘Köy takımına yenildiler’ dedi. Molde de 26 bin kişinin yaşadığı belde takımı.