SPOR: Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı ile UEFA Avrupa Ligi H Grubunda zorlu bir mücadele yaşanacak. Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı bu hafta UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz için önemli bir karşılaşma olacak. Peki Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşma şifreli mi yayınlanacak? İşte detaylar.
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, mücadele ettiği H Grubu’nda önemli bir sınav verecek. Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde liderlik için sahaya çıkıyor. Beşiktaş H Grubu’nun lideri Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar kazanması halinde grubunda lider olarak yoluna devam edecek. Peki Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı şifreli mi yayınlanacak? taraftarlar bu sorunun cevabını merak ediyordu.. İşte Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçının kanal ve saat bilgileri.
Siyah-Beyazlı takım, 22 Ekim Perşembe akşamı Lokomotiv Moskova deplasmanına çıkacak. Kritik mücadele TSİ 20.00’de başlayacak. Bu önemli müsabakayı futbolseverler Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.
Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçını yönetecek hakem belli oldu. Siyah-Beyazlılar’ın, Rusya ekibi ile oynayacağı maçı Belçikalı hakem Serge Gumienny yönetecek.
Moskova Lokomotiv Stadyumu’nda TSİ 19.00’da oynanacak olan mücadelede Belçikalı hakemin yardımcılıklarını Jimmy Cremers ve Thibaud Nijssen yapacak. Dördüncü hakem Dirk Gilon, ilave yardımcı hakemleri ise Bart Vertenten ile Wim Smet olacak.
Rusya Premier Ligi’nin 12. haftasında Moskova derbisinde deplasmanda Spartak Moskova’ya konuk olan Siyah-Beyazlılar’ın rakibinde, karşılaşmanın 22. dakikasında rakibiyle çarpışan 28 yaşındaki futbolcu Dmitry Tarasov, bir süre kendini denemesine rağmen oyuna devam edemedi ve 26. dakikada yerini Aleksey Miranchuk bıraktı.
Rus orta saha oyuncusunun Beşiktaş mücadelesinde oynayıp oynamayacağı, kulüp doktorlarının yapacağı kontrolden sonra belli olacak. Beşiktaş ilk maçta Skenderbeu karşısında 1-0’lık galibiyet, Portekiz takımı Sporting Lizbon karşısında ise 1-1’lik skorla ayrılarak 4 puanla grupta 2. sırada yer alıyor. Lokomotiv Moskova ise, ilk maçında Sporting Lizbon’u deplasmanda 1-3’lük skorla ve 2. maçında ise evinde Skenderbeu’yu 2-0’lık skorla yenerek grubunda 6 puanla zirvede yer alıyor.
UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Lokomotiv Moskova taraftarlarının, 1 Ekim’de Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile oynanan maçta yaptığı ırkçı tezahüratları görüşen kurul, Lokomotiv Moskova’nın UEFA avrupa ligi’nde Beşiktaş ile yapacağı maçta, Lokomotiv Stadı’nın kale arkası tribününün bir bölümünün kapatılmasını ve Rus kulübünün 20 bin avro para cezası ödemesini kararlaştırdı. Disiplin Kurulu, ayrıca Lokomotiv Moskova’nın sahaya “Irkçılığa hayır” yazılı pankartla çıkmasına hükmetti. Lokomotiv Moskova taraftarları, Skenderbeu maçında “Arnavutlara ölüm” ve “Kosova Sırbistan’ındır” şeklinde ırkçı tezahüratlarda bulunmuştu.
UEFA Avrupa Ligi’nde 12 grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını son 32 takım arasına yazdıracak. Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak. Kupada 2015-2016 sezonu finali, 18 Mayıs’ta İsviçre’nin Basel kentindeki 36 bin kişi kapasiteli St. Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.