SPOR: “Kazanırsak ibre bize döner”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moskova’da Lokomotiv Moskova maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi.” Lokomotiv 6 puan aldı, bizim 4 puanımız var. Ama yarış daha yarı olmadı. 3 takımın şansı var. Bu iki maç çok önemli olacak. Zor ama güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz. Tecrübeli, bildiğimiz oyuncular var. Soğuk bir iklimde olacağız ama umarım sıcak maç olur. Beklentimiz kazanarak dönmemizdir. Olcay ve Ramon dışında tüm oyuncular bizimle birlikte. Yarın tribünlerdeki taraftarların ve televizyondan izleyenlerin keyifli bir maç izlemesini bekliyorum. İki takımda önemli oyuncuları var. Bizim yetenekli oyuncularımız var, onların devreye girmesini bekliyoruz. Bizim için de test olacak, gücümüzü göreceğiz.
Büyük takımlar her yerde kendi futbolunu oynar. Her maçın kendi içinde çözümleri vardır, taktik değişiklikler yapabilirsiniz. Ama özünüzde değişiklik yapamazsınız. İçte, dışta farketmez.

Son maçta İsmail oynadı ama yarınki maçta kimlerin oynayacağını ben de bilmiyorum. Son antrenmanı yapacağız. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacağını biliyorum.

Tek hedefimiz yarınki maç. Bu maça odaklanıyoruz. Bugün itibariye yarınki maçı düşünüyoruz, sonrasına bakacağız. Rövanş da önemli ama yarınki maça odaklanıyoruz.

Dediğim gibi Lokomotiv avantajlı. Kazandığımızda öne geçeceğiz, bu bize çok büyük avantaj sağlar. Berabere biterse yarış denk devam eder. Kazandığımız zaman çok büyük yol alacağımızı düşündüğümüz için kazanmak istiyoruz.”