SPOR: Orman: “Fenerbahçe ile oynamak zevk verir”

Başkan Fikret Orman, Türkiye Kupası’nı kazandıkları 2010-11 sezonunda Şike Davası sebebiyle o dönemin Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe’yle oynayamadıkları Süper Kupa maçının yapılmasına açık kapı bıraktı. Orman, “Yargıtay kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Fenerbahçe ile oynamak zevk verir” dedi.
Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası Fikret Orman, maddi zorluklar yaşadığı için okuyamayan çocuklara eğitim desteği veren TOÇEV’le dün işbirliği anlaşması imzaladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte 1903 çocuğun eğitimini destekleme sözü veren Orman, tanıtım töreninin ardından basın mensuplarına kulüp gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
İlk olarak eski yönetici Serdal Adalı’nın Şike Davası’ndan aklanmasını yorumlayan Orman, “Her fırsatta dile getirdim. Bizi kenar süsü yaptılar. Mahkeme de sonuç olarak Beşiktaş’ın suçsuz olduğuna hükmetti” dedi.
Türkiye Kupası şampiyonu oldukları 2010-11 sezonunda Süper Lig’i zirvede tamamlayan Fenerbahçe’nin aynı davadan aklanmasını da yorumlayan Siyah-Beyazlılar’ın 1 numarası, bir basın mensubunun oynanmayan Süper Kupa’yla ilgili sorusuna, “Yargıtay kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Tabii ki Süper Kupa maçını oynamak isteriz. Hele Fenerbahçe ile oynamak bize zevk verir” ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de önceki gün 1-0 kazandıkları Rizespor maçını da değerlendiren Fikret Orman, “Takım iyi olunca zor maçlar da kolaylaşıyor. Takım kötü olunca kolay maçlar bile zora giriyor. Ekip olarak iyi yoldayız. Güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Moskova’da da kazanmak istiyoruz. Daha önce de söylemiştik; UEFA’da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hedefimiz büyük” diye konuştu.
Öte yandan Vodafone Arena inşaatındaki son durumla ilgili olarak da bilgilendirmede bulunan Orman, “Çatı montajında sona gelinmek üzere. Yavaş yavaş yükseliyor. Diğer statlardaki gibi tribünlere isim sponsorluklarına da başladık. Deniz tarafındaki tribünün sponsoru Denizbank oldu. Bunun da lansmanını yakında yapacağız” dedi.