SPOR: Güneş’ten Quaresma’ya uyarı

Beşiktaş’ta teknik patron Şenol Güneş, Beklenen futbolu henüz ortaya koyamayan Ricardo Quresma’ya devre arasına kadar süre verdi. Sezon başında ikinci Beşiktaş macerasına başlayan Ricardo Quaresma, ilk 7 haftada beklentilerin altında kaldı. Başkan ve hocasının kendisinden beklediği performansı sergileyemeyen Portekizli futbolcu ile Şenol Güneş özel bir görüşme yaptı.
AMK Spor’da yer alan habere göre; deneyimli hoca, takımdaki rekabeti başlatmak adına Quaresma’ya “Gökhan Töre’nin şu anda 5 asisti var. Onu geç ve 6 gol pası ver. Devreye kadar süren var. Yoksa yedek kulübesinde benimle birlikte maç izlersin. Hem taraftarın hem de camianın beklentisine artık karşılık vermen gerekiyor. Takımın parçası olduğunu herkese göster” dedi.
QUARESMA’NIN İKİ RAKİBİ VAR
Şenol Güneş bununla da yetinmedi. Tecrübeli teknik direktör, “Seni kazanmak için bir çok şeyi görmemezlikten geliyorum. Toparlanmanı bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Ricardo Quaresma ise kurulu bir takıma geldiğini ve ilerleyen süreçte daha iyi olacağını söyledi. Portekiz Milli Takımı’na da çağrılan yıldız oyuncu, 5 lig maçında 1 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 de asist yaptı. 222 dakika şans bulan Q17 özellikle Olcay Şahan ile ciddi bir forma rekabeti yaşıyor. Genç Kerim Frei ise antrenmanlarda elinden geleni yapıyor, 11’i zorluyor.