SİYASET: AK Parti’nin sloganı Beşiktaş’ın çıktı!

1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim sloganlarını kullandığı iddia edilen Adalet ve Kalkınma Partisi, Beşiktaş’ın sloganını mı kullandı?
1 Kasım’da yapılacak olan seçim öncesinde partiler çalışmalara başlarken AK Parti’nin yeni sloganlarından birinin Beşiktaş tribünlerine ait olduğu öğrenildi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde “Önce Türkiye” şeklinde kullandığı sloganını AK Parti’nin “Sen, ben yok, Türkiye var” şeklinde değiştirmesi CHP’lilerin tepkisini toplamıştı.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada “Vaatlerimizi çaldınız yetmedi; şimdi de sloganlarımızı çalıyorsunuz… “Türkiye” aklınıza şimdi mi geldi!” ifadelerini kullanmıştı.
Ancak AK Parti’nin yeni seçim sloganının daha önce Beşiktaş tribünlerinde pankart olarak yer aldığı ve tişört şeklinde bastırıldığı ortaya çıktı.
Siyah beyazlılar, “Sen, ben yok, Beşiktaş var” şeklinde kullandığı slogan, 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti’nin resmi seçim sloganı oldu.