SPOR: “Performansımı yükseltiyorum”

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında Sporting Lizbon ile karşı karşıya geldi.
Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Maç sonunda Beşiktaş’ın yetenekli oyuncusu Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.

Özyakup yaptığı açıklamada;

“Maça iyi başlayamadık. İlk 15 dakika pres yapmaya çalıştık. Bunu yaptık fakat sonradan çok alan verdik. İyi değerlendiriler ve yetenekli oyuncuları var. Ama ikinci yarıya çok agresif başladık. İkinci 45 dakika her şey bizim elimizdeydi. 2. golü bulamadık. Çok iyi pozisyonlara girdik maalesef 1-1 bitti ama 1 puan da önemli 4 puanımız var. Bizi yine avantajlı duruma getirdi.”

“Fenerbahçe maçında da ilk gole kadar çok alan vermiştik. Bugün de 15 dakikadan sonra öyle oldu. İkinci yarı tamamen kontrol bizdeydi. 4 gün önceye göre bugün yine gelişme var. İkinci yarıda 45 dakika boyunca bunu yaptık. Bunu daha fazla yapmaya çalışacağız.”

“İlk senemde de ‘bambaşka Oğuzhan’ soruları gelmişti. Geçen sene sonu oynamadığımdan bu sene yine bu sorular var. Bu performansımın üstüne çıkmak önemli. Ben de Şenol hocanın yardımıyla bunu yakalamaya çalışıyorum. Geçen sene de Bilic hocamız ile çok çalışmıştım ama süre bulamıyordum. Büyük futbolcular böyle dönemler geçiyor. Şimdi süreyi yakaladım ve sürekli performansımı göstermem gerekiyor.”