SPOR: “Kazanırsak bir adım öndeyiz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, Quaresma’nın oynamadığı için mutsuz olduğu iddialarına cevap verdi ve Fenerbahçe maçında kendi kalesine gol atan Tosic’e sahip çıktı.

İŞTE GÜNEŞ’İN SÖZLERİ…
“Grupta ikinci maçımızı oynayacağız, üç takım da iddialı ve bu yarışın içerisinde gözüküyor. Yarın oynayacağımız maç çok önemli ve kazandığımız zaman da avantaj bize geçecek. Çok deneyimli bir teknik adamları var, bu yıl da iyi transferler yaptılar ve Portekiz’de Benfica ve Porto’nun önüne geçmek istiyorlar. Biz de iyi bir takımız ve gücümüzü Sporting karşısında göstermek istiyoruz. Bütün oyuncularım iyi bir şekilde çalışıyor, sabırlı oynayacağız. Rakibimizin ilk maçta kaybetmesini baz almıyoruz, çünkü Sporting çok iyi bir takım ve buraya farklı bir motivasyonla geldiler. Bu gruptan ilk iki çıkmak için Sporting, kendi sahasında aldığı yenilgiyi bize karşı telafi etmek isteyecektir”

“BİRKAÇ DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ”
“Bu maçı kaybeden ya da kazanan yarışı bitirmez ama biz kazanırsak bir adım öne geçeriz. Kazanmamız çok önemli, kaybedersek de yarış devam eder. Yarın kazanırsak da hem puan hem de moral olarak öne geçeriz. Kadro olarak elimizde iyi bir kadro var. Hem ligi hem de UEFA’yı düşünerek yola devam etmek zorundayız, sayısı fazla olmamak kaydıyla bir kaç değişiklik yapacağız”