GÜNDEM: Ahmet Hakan’a saldırının ilk şüphelisi…

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dündar, Ahmet Hakan’a gerçekleştirilen saldırı ile ilgili sert yorumda bulundu. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, evinin önünde saldırıya uğrayan Ahmet Hakan ile ilgili olarak sosyal medya hesabından sert paylaşımlarda bulundu.

“Dört kişi tarafından takip edilerek evinin önünde saldırıya uğrayan Ahmet Hakan ile ilgili olarak Bunları dövmemek hata A. Hakan’ın evinin önüne gideceğim dedi. AKP ödüllendirdi. Ve Ahmet Hakan, evinin önünde dövüldü. Biz konuşuruz AKP döver” yazdı.

Can Dündar, diğer paylaşımların da ise, Başbakan Davutoğlu’nun 2014 yılında söylediği sözü hatırlattı. Dündar, Davutoğlu’nun “Bir basın mensubu Başbakana hakaret ederek soru sorabiliyor ve rahatlıkla evine gidebilyorsa basın özgür demektir” yani yazdı.

Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı eleştiren Can Dündar, diğer paylaşımlarında ise Hakan’a yapılan saldırının şüphelilerini açıkladı.

Can Dündar paylaşımlarında, “Ahmet Hakan’a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun hedef gösterenler, tehdit edenler, emir verenler belli. Son çırpınışları.” yazarken “İstersek seni sinek gibi ezeriz Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayattasın” diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan’a saldırının ilk şüphelisidir” diye de ekledi.