TEKNOLOJİ: Mobil uygulamalar hayatımızın bir parçası

Mobil cihazlar artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Durum böyle olunca mobil uygulamalar artık çok daha önemli. Kimi zaman sadece boş vaktimizi geçirmek, kimi zaman farklı bir şeylere odaklanmak ve asıl işimize ara vermek için tercih ettiğimiz uygulamalar bazen çok önemli işlevlere sahip olabiliyor.

Zen Brush 2, uzak doğu kültürüne meraklı kullanıcılar için. İlk uygulamanın 1.5 milyon indirilmesinden sonra duyurulan Zen Brush 2 daha gelişmiş özellikler içeriyor. 7.99 TL’lik fiyatıyla Zen Brush 2, uzak doğu harflerini tıpkı geçrek kağıt dokusu gibi ekrana yazmanıza olanak tanıyor. Uygulama sadece iOS platformunda var.

Animasyona meraklıysanız bu uygulamayı çok seveceksiniz. Inkboard, telefonunuzun kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafların üzerine eğlenceli çizgi karakterler ve animasyonlar eklemenizi sağlıyor. Inkboard, sadece App Store’da ve tamamen ücretsiz.

Müziğe ve özelliklede piyanoya meraklıysanız Simply Piano tam olarak sizin için. iPhone ekranında piyano egzersizleri yapılmasını sağlayan Simply Piano, App Store’da ücretsiz olarak sizi bekliyor.