SPOR: “İyi başlayıp bitireceğiz”

Siyah-Beyazlı ekibin teknik patronu, her karşılaşmanın kazanılması gerektiğinin altını çizdi, “Rakibin gücü, maçın önemi ne olursa olsun sahaya çıkıp futbolcularımız yüzde 100’ünü verecek. Grup maçlarına iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu ile yapacakları maçı kazanarak, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Basın toplantısına kaleci Tolga Zengin ile birlikte katılan Güneş, “Grup maçlarına iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Onlar kendi sahalarında oynuyorlar. Hadlerini bilerek, disiplinli bir şekilde, ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Güzel bir maç olmasını bekliyorum” dedi.

Cezalı Olcay ve sakatlığı bulunan Oğuzhan dışında eksiklerinin bulunmadığını kaydeden Güneş, rotasyon yapmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi: “Kimin oynayacağını ben de bilmiyorum. Yarın (bugün) karar vereceğim. Oynayacak futbolcular, en iyi oyuncular olacaktır.”
Bir basın mensubunun “Geçen sezonki teknik direktör Slaven Bilic, her Avrupa Ligi maçı öncesi, ‘Önceliğimiz lig’ dedi. Sizin böyle bir önceliğiniz var mı?” sorusu üzerine Güneş, her karşılaşmanın kazanılması gerektiğini belirtti. Güneş, “Tüm oyuncular ve takımlar, Avrupa’da yarışmak isterler. Şampiyonlar Ligi ilk hedeftir, olmazsa Avrupa Ligi’dir. Her oyuncu için hedef bu olmalı. Dolayısıyla biz, geçen sezon Avrupa Ligi’ni hak ettik. Bunda Bilic’in de katkısı var. Benim için her karşılaşma, kazanılması gereken bir maçtır. Rakibin gücü, maçın önemi ne olursa olsun, sahaya çıkıp futbolcularımız yüzde 100’ünü verecek” ifadelerini kullandı.
Güneş, “Maçı düşünüyorum ve onu kazanmak istiyorum. Zirveye çıkmak çok önemlidir ama oraya gitmek için merdivenin basamağına iyi basmak gerekiyor” diye konuştu.