SPOR: 3 puanın şifresi erken gol

Güneş, Başakşehir maçında galibiyeti getirecek formülü belirledi. Tecrübeli teknik adam, “Olabildiğince erken gol bulup öne geçerek rahat oynamalıyız. Böylece istediğimiz sonucu almak daha kolay olur” sözleriyle oyuncularına zaferin şifresini verdi. Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, Başakşehir mücadelesi öncesinde yapılan son idman öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Gaziantepspor karşısında başladıkları kazanma serisini sürdürmeleri gerektiğini belirten Güneş, “Mersin maçında olduğu gibi erkenden öne geçtiğimiz zaman kendimize güvenimiz geliyor. Sonuca rahat gidiyoruz. Trabzon karşılaşmasında ilk yarıda gol atsaydık kayıp yaşamazdık. Antep’te de geç gelen gol bizi strese soktu. Bu yüzden olabildiğince erken gol bulup öne geçerek rahat oynamalıyız. Böylece istediğimiz sonucu almak daha kolay olur. Bunu yaparken, takım olarak savunmayı da unutmayalım” diyerek galibiyetin formülünü açıkladı.

Sağanak yağışın altında idman
Beşiktaş’ta Başakşehir maçının hazırlıkları dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanla tamamlandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sağnak yağmur altında gerçekleştirilen idmanda Siyah-Beyazlılar; ısınma koşuları, pas ve şut çalışmaları yaptı. Hazırlıklar; tam sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdi ve takım kampa girdi.

Andreas Beck Türkçe öğreniyor
Kara Kartal’a yeni sezon öncesinde Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim’dan transfer olan Andreas Beck, takım arkadaşlarının tamamıyla daha iyi dialog kurabilmek için Türkçe öğrenmeye başladı. Kendisine Aydan Taşkıran isimli bir özel hocadan bu konuda yardım alan 28 yaşındaki futbolcu, her gün 2 saat Türkçe dersi alıyor.