KÜLTÜR: Madonna’nın ‘Rebel Heart’ı…

Popun tartışmasız kraliçesi Madonna, önceki gün Kanada’nın Montreal kentinde Rebel Heart turnesinin startını verdi.

Aylardır hazırlıkları süren ve büyük bir merakla beklenen Rebel Heart Tour, muhteşem görselliği ile gözlere, Madonna’nın sahnelerde uzun zamandır söylemediği büyük hitlerini ve son albümü Rebel Heart’tan da 12 parçanın olduğu şovuyla kulaklara hitap etti.

MADONNA’NIN KULLANDIĞI EN UZUN PODYUM
Madonna dev bir kafes eşliğindeki samuray kostümüyle konserine başladı. Ucunda kalpten bir alan bulunan ve Madonna’nın kullandığı en uzun podyuma sahip sahneye inen dev yıldız eşliğinde, Madonna konserini Mike Tyson’ın videosu ve Iconic parçasıyla açtı.

HRİSTYANLARI YİNE KIZDIRACAK
Aziz Turuşkan’ın Sözcü okurları için derlediği habere göre, her turnesinde dini öğeleri mutlaka kullanan Madonna, bu turnesinde de Hristiyanlığın en kutsal makamlarından olan rahibeliğe saldırdı. Haçları striptiz şovu için kullanılan direk gibi gösteren ve iç çamaşırlı, rahibe kepli dansçılarına direk dansı yaptıran başarılı yıldız, Vogue parçasında da kendi direk dansı yaptı.

TÜM ELEŞTİRİLERE PERFORMANSIYLA CEVAP VERDİ
Ageism kurbanı yapılmak istenen ve buna savaş açan Madonna, hala yıkılmadığını ve yaşlanmadığını dün gece ki performansıyla ispatladı ve hayranlarına olağanüstü bir performans sundu.

‘EN İYİ MADONNA TURNESİ’
Eleştirmenlere göre en iyi Madonna turnesi olarak adlandırılan Rebel Heart Tour’un, Madonna’nın etkisi kısa süren son albümünü yeniden listelere gönderip satışlarını arttıracağı düşünülüyor.

TURNE KAPSAMINDAKİ KONSERLERİN BİLETLERİ TÜKENDİ
Her turnesinde olduğu gibi bu turnesinde de haftalar önce bilet satışlarının düşük olduğu yönünde spekülasyonlar yapılan Madonna konserinin bilet satış raporları, bu iddianın aksini ispatladı. Öyle ki neredeyse turnenin tamamının biletlerinin tükendiği konuşulan Madonna, Pop’un Kraliçesi olduğunu bir kez daha herkese ispatlamış oldu…