SPOR: Hepimiz Mehmetçik’iz

Beşiktaşlı futbolcular ‘tek yürek’ oldu. Kaptan Tolga şehitlerimiz için takım içinde yardım kampanyası başlattı. Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak

Son günlerde Türkiye’yi yasa boğan şehitlerimiz için Beşiktaş’ta anlamlı bir kampanya başlatıldı. Bu tip sosyal sorumluluk projeleri içinde her zaman görmeye alıştığımız Tolga Zengin’in liderliğinde başlatılan yardım kampanyasına yerli ve yabancı futbolcular büyük destek verdi. Tolga “Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Şehitlerimizin geride kalan aileleri artık bizim ailemizdir. Onlara destek olmak da bizim görevimiz” ifadeleriyle kampanyaya start verdi. Kaptanlarının bu sözlerinden sonra hareket geçen oyuncular destek olmak için sıraya girdi. Tam bir dayanışma içinde olan siyah- beyazlı futbolcular adına Tolga Zengin toplanan parayı Mehmetçik Vakfı’na yatıracak.

‘Dimdik ayaktayız’
Dağlıca’dan sonra Iğdır’da da yaşanan saldırı sonrası şehitler için Beşiktaş bir mesaj yayınladı: “Terör saldırıları sonucu vatanımızın kıymetli evlatları yaşamlarını yitirdi. Ama biz dimdik ayaktayız. Vatan toprağını savunmak için şehit düşen askerimize, polisimize Allah’tan rahmet dileriz.” Taraftarlar da yürüyüş düzenleyecek.