Yönetime soru…

Haluk Şahbaz’ın yönetime sorusu

Değerli okurlarım, son Divan toplantısında eski yönetim kurulu ve Divan kurulu üyemiz Haluk Şahbaz’ın konuşması bomba gibi düştü.
Sn. Şahbaz’ın konuşmasından öğrendiğimize göre kendisi Yönetime bir resmi müracaatla ile Y. Demirören dönemine ait bu yönetimin yaptırttığı DENETİM RAPORUNUN uzun yıllar geçtiği halde neden hala açıklanmadığını sorarak cevabı için yönetime 15 gün mühlet vermiş. Ayrıca da son Divan kurulu toplantısında da kürsüye çıkarak çok net bir şekilde bunu dile getirerek yine sorusuna cevap istemiş.
Bşk. F. Orman Divan kurulundaki bu konuşmasına çıkıp cevaben kısaca kulübün ali menfaatleri bakımından, falan filan sebeplerden açıklamadıklarını,içinde de kayda değer fazla önemli bir şeyler olmadığı söylemiş.
Sn. Şahbaz beni aradı düşüncemi sordu kendisine çok cesurane ve de bir BJK liye yakışır davranışta bulunduğunu söyleyerek tebrik ettim.
Değerli BJK liler, Sn. F. Orman göreve gelirken yapılan seçimde, Y. Demirören yönetimini suçlayarak “Hepsinden hesap soracağım, bu kulüpte kimsenin hakkı kalamaz, her şey açık ve şeffaf olacak bana güvenin, beni Bşk. olayım her şeyi ortaya çıkaracağım” demedi mi? DEDİ, hemde binlerce kişi huzurunda dedi ve bu konuşmasından da puan alarak Başkan oldumu oldu, ama Sn. Şahbaz’ın dediği gibi kaç yıl geçti TIK YOK, ki her yerden pis kokular geliyor milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşmasın. Neler mi konuşuluyor?
1-Bu denetim raporu için yabancı bir firmaya çuval dolusu para verildi, madem açıklayamıyacaktın bu sıkıntıda bu para neden harcandı?
2-Bu rapor içinde sahte fatura varmış.
3-Bu rapor içinde kulübün vergi borcu varmış Y. Demirören bunu ödememiş ki en vahimi bence bu.
Şimdi Sn. Şahbaz’ın eski bir yönetici, kongre ve Divan kurulu üyesi olarak bunları sorması yanlış mı? Sonuna kadar doğru ve de çok haklı.
H. Şahbaz’ın verdiği mühlette yönetimden bir cevap gelmemiş, hatta telefon açıp da” Yahu Haluk bey kulübe bir gel de biraz sana özel bilgi vs verelim”, falan filan da dememişler, adeta bu dilekçeyi yok saymışlar.
Kendisi buna çok içerlemiş ve de bunu acilen YARGIYA TAŞIYACAĞINI ve de sonuna kadar gidip suçlu varsa hesabını soracağını açık ve kesin bir şekilde bana iletti. Bende dediğim gibi çok hak verdim. Bekleyelim görelim bakalım, Sn. Haluk Şahbaz ile F. Orman arasındaki bu hukuk mücadelesinin sonu ne olacak ?
Halbuki söz verdiği gibi çıkıp aslanlar gibi açıklasa güzel olmaz mıydı? Hepimiz “Helal olsun Başkana bak söz verdi her şeyi ortaya çıkardı, BRAVO” demez miydik? Derdik ve de tebrik ederdik.
Hayırlısı, bana sorarsanız bunun altından hem yönetimi hem biz BJK’lileri üzecek bayağı kötü şeyler çıkacak gibi diyorum.
Tabii ki Y. Demirören’de sıkıntıya düşebilir, ama onun biliyorsunuz arkası sağlam, bir manevra yapar düzlüğe çıkar, hepimiz şaşırırız. Zira o bunlara alışık.
Görevi devrederken mali kongreden nasıl DEMAGOJİ YAPARAK kaçtığını unutmamıza, unutmanıza imkan var mı? Hem de kaçtı gitti TFF BŞK’nı oldu!
Bizim şimdi en önemli işimiz stadımız inşallah bir aksilik olmaz ve ikinci yarıya veya o da olmazsa seneye ilk maça yetişir.
Takımımıza başarılar, tüm BJK’lı kardeşlerimin gelecek olan Bayramlarını candan kutluyorum, sağlıcakla kalınız.