SPOR: Güneş maçı değerlendirdi

Beşiktaş’la ilk lig maçından galibiyetle ayrılan teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgündü.

Güneş, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:
“Karşılaşmaya, seyircimizin de desteğiyle iyi başladık. İlk 15 dakika gayet iyiydi. Rakibe sahalarından çıkmadan pozisyon verdik ama, son 10 dakika hariç genel olarak oyuna baktığımızda kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi sayı olarak fazlayken golü yedik. Oyunun kontrolü bize geçtiğinde öne geçseydik, farklı olabilirdi. Yaptığımız değişikliklerin öncesinde Quaresma kırmızı kart gördü, diğerinde de ikinci golü yedik.”

‘Teşekkür ediyorum’
“Hakemle ilgili olarak konuşmayacağım. Attığımız golü de vermeyebilirdi, niye verdi bilmiyorum. Quaresma kırmızıyı hak etmiş olabilir ancak hakem, maçın başında oyun hızımızı kesti. Gökhan Töre’nin pozisyonunda top tersayağına geldi, iyi vuramadı. Yine de bütün oyuncularıma emekleri için teşekkür ediyorum. Bu seyirciye layık olacağız. Geçen maç ne kadar iyiyse, buna da olumsuz olarak bakmamak gerek. Çünkü telafisi var.”