SPOR: Muhtemel 11…

Süper lig’de 2015-2016 ilk derbisi Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.Sezona galibiyetle başlayan iki takımda tek hedef mutlak galibiyet

Süper Lig’de 2015-2016 sezonunun ilk derbisi Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.Sezona galibiyetle başlayan iki takım, tek hedef mutlak galibiyet.

ESKİ ÖĞRENCİSİ ŞİMDİ RAKİP

Şenol Güneş ve eski öğrencisi Şota Arveladze, bu maçta farklı takımların başında karşı karşıya gelecekler. Güneş aynı zamanda bir kez daha eski takımına karşı da mücadele etmiş olacak.

İlk haftada Bursaspor’u deviren Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu 5-2 mağlup eden Beşiktaş’a karşı deplasmanda iyi bir sonuç almak istiyor. Beşiktaş ise galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

İKİ EKİBİN DE HEDEFİ GALİBİYET

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze’nin Beşiktaş karşısına Bursaspor maçındaki dizilişiyle sahaya çıkması bekleniyor.

Gürcü teknik adamın performansındaki düşüş nedeniyle sadece Cardozo’yu dinlendirebileceği ve bu oyuncunun yerine yeni transfer N’Doye’yi sahaya sürebileceği öğrenildi.

Bordo Mavili takımda Mehmet Ekici, Yatabare ve Deniz Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek isimler.

Ev sahibi Beşiktaş’ta ise uzun süreli sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak dışında, Sırp futbolcu Dusko Tosic’in durumu belirsizliğini koruyor.

Belindeki ağrılar nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçının kadrosunda yer almayan, ancak sakatlığını atlatan ve hafta boyunca takımla çalışan Jose Sosa ise teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi halinde forma giyebilecek.

22 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak mücadele, Lig Tv ekranlarından izlenebilecek. Karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş Trabzonspor

Tolga Zengin Onur kıvrak
Andreas Beck Cavanda
Rodolfho Mustafa
Ersan Gülüm Medjani
Motta (Tosic) Costant
Oğuzhan Özyakup Mbia
Atiba Okay
Gökhan Töre Yusuf
Olcay Şahan Özer
Mario Gomez Erkan Zengin
Cenk Tosun N’Doye

Stat: Olimpiyat Atatük Stadı Saat:21.45 Kanal: Lig tv