SPOR: Fulya’da Seba gecesi

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Merhum Süleyman Seba, Fulya Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Törenle Anıldı
Anma törenine; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Genel Koordinatörü Levent Çifter, Beşiktaş JK İletişim Danışmanı Rıdvan Akar, Medya Direktörü ve BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, Beşiktaş RMK Marine Takımının Teknik Ekibi ve oyuncuları, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Seba’nin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Anma gecesi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla merhum Süleyman Seba ve Kulübümüze hizmetlerde bulunmuş hayatını kaybeden büyüklerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Törene katılamayan Başkan Fikret Orman, bir video mesaj yayınladı. Başkan Fikret Orman, mesajında şunları söyledi:

“Allah rahmet eylesin. Allah ondan razı olsun. Beşiktaş’a büyük hizmetlerde bulundu. Beşiktaşlılık duruşunu öğretti. Şampiyonluklar yaşattı. En büyük üzüntüm stadın bitişini göremeyecek olması. Özverili çalışmamızı gördüğüne inanıyorum. Süleyman Seba, her zaman kalbimizde yer alacak.”

Anma etkinliğinde bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, merhum Seba ile beraber olma fırsatı bulabildiği için kendini şanslı hissettiğini dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Süleyman ağabey için bu sıcak yaz akşamında burada bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Seba ile yöneticiliği bıraktıktan sonra birçok kez beraber olma fırsatı elde ettim. Babacan tavırlarını gördüm. Çok farklı bir insandı. Centilmen ve fedakar bir başkandı. Onun sayesinde Beşiktaş camiasını tanıdım. Bu hayatta annem ve Süleyman ağabeyin vefatını kabullenemedim. Allah nur içinde yatırsın. Allah başka Süleyman Seba’ların Beşiktaş’a gelmesini nasip etsin.”