SPOR: “Beni o var etti”

Beşiktaş’ın unutulmaz Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın ölümünün birinci yıl dönümü olması nedeniyle programa katılan Serdar Bilgili, Süleyman Seba’nın üzerinde emeğinin çok fazla olduğu söyleyerek ‘Benim için Süleyman Seba babaydı.’ şeklinde konuştu.

Serdar Bilgili sözlerine şöyle devam etti;

Süleyman Seba’nın hayatımda hayatım yeri oldukça büyüktür. Eğer Serdar Bilgili olduysam bunu Süleyman ağabeye borçluyum. Serdar Bilgiliyi yaratan Seba’dır. Birçok insandan değerlidir hayatımda. Allah rahmet eylesin,huzur içinde yatsın. Yeri doldurulamayacak kadar büyük bir insandı. Ben 28 yaşındayken bana güvenip yönetime kurula aldı Süleyman Seba ve genel sekreterlik görevini vermişti.Tabiki birçok hata yaptım fakat bana her zaman güvendi Süleyman ağabey. Güçlenmemi ve kendime güvenmemi sağladı. Özel hayatımda ve sosyal hayatımda Süleyman ağabeyin yeri büyüktür.

Eski ile yeni arasında büyük fark var

Bugünkü futbola bakıldığı zaman gerek kulüp başkanları gerekse yöneticiler olsun geçmişle günümüz arasındaki farkı gözler önüne seriyor. Süleyman ağabey gibi yöneticilere günümüzde ihtiyaç olduğunu görebiliyorsunuz. Onun gibiler Türk futbolunda azaldı. Süleyman ağabey ile aklıma gelen ilk anı, bir gün beni aradı ve tanışmak istediğini söyledi. Kulüp binasına davet etti. Gecikmeli olarak heyecan ve panik içerisinde Süleyman ağabeyin yanına gittim. Gecikmeme rağmen müthiş bir hoşgörü ile beni karşıladı. Bu tavrından çok etkilenmiştim.