SPOR: Gözler Rhodolfo’da

Kap’a bildirilen oyuncunun gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Luiz Rhodolfo’nun transferi için Gremio ile görüşmelere başlandığını açıklanmıştı.
Yapılan açıklamada, “Luiz Rhodolfo’nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile görüşmelere başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.
Beşiktaş, Luiz Rhodolfo’nun transferi için Gremio ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Siyah-Beyazlıların anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoper Rhodolfo saat 21.35’de İstanbul’da olacak.

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoper Rhodolfo saat 21.35’de İstanbul’da olacak.

“RHODOLFO BEŞİKTAŞ’TA”

Gremio Futbol Direktörü Cesar Pacheco da, Rhodolfo’nun Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı. Pacheco yaptığı açıklamada Rhodolfo’nun Beşiktaş’a transfer olduğunu söyleyerek, “Rhodolfo artık takımdan ayrıldı diyebiliriz. Onun yerine bir isim kiralayabiliriz. Rhodolfo artık Beşiktaş’a gitti” ifadelerini kullandı.

Rhodolfo kimdir?
Kulüp kariyeri
Brezilya’nın başkenti Rio de Janeiro şehrinin batısında yer alan Bandeirantes’te dünyaya gelen Rhodolfo, futbol dünyasına genç yaşlarda adını duyurmaya başladı. Futbola doğduğu şehrin União Bandeirante takımında başlayan Rhodolfo, 2002 yılında Curitiba, Paraná’da kurulmuş olan ve tarihinde birçok şampiyonluk yaşamış ve Washington ve José Kléberson gibi birçok önemli futbolcu yetiştirmiş Brezilya Futbol Kulübü CA Paranaense takımına transfer oldu. Rhodolfo 2006 yılına kadar bu takımın altyapısında forma giydi.