BEŞİKTAŞ: Çocuklar yaza hazır!

Beşiktaş’ta 6-14 Yaş arası Ücretsiz Yaz Okulu 2015 Dönemi ön kayıtları 8-19 Haziran tarihleri arasında web sitemizden ve Dikilitaş Semt Evi’nden alınıyor.

İşte yetkililerden alınan detaylar şöyle:
Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği Yaz Okulu için ön kayıtlar başlıyor. Beşiktaş’ta yaşayan 6-14 yaş arası çocukların yaz tatillerini değerlendirebilecekleri ücretsiz yaz kursu için ön kayıtlar 8-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Her çocuk bir sosyal, bir spor branşı olmak üzere 2 branşa kadar kursa kayıt olabilecek.

Yaz Okulu için her sene olduğu gibi kültür merkezlerindeki dersliklerimizi, parklarımızdaki spor alanlarını ve ilçemizdeki okulların kapalı spor salonlarını kullanacağız. Spor alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlikler kazandıracak eğitim ve öğretim olanağı sunuluyor.

Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız protokol gereği ingilizce, gitar, bağlama, drama, resim, voleybol, basketbol, futbol, tenis, yüzme, satranç, jimnastik ve bale kursları Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında etkinlik olarak gerçekleştirilecek.

SPOR BRANŞLARI;
BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS

SOSYAL BRANŞLAR;
YÜZME, DRAMA, BALE, JİMNASTİK, GİTAR, BAĞLAMA, RESİM, SATRANÇ VE İNGİLİZCE.

BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS KURSLARINDAN HERHANGİ İKİSİNE AYNI ANDA BAŞVURU YAPILAMAZ.