SPOR: Töre icralık…

Siyah-beyazlı yöneticilerin bir kısmı, kulübü icraya veren yıldız futbolcunun satılması gerektiğini söylerken, bir kısmı bir sezon daha takımda kalması gerektiğini düşünüyor
İşte bazı detaylar:
UEFA ile yapılan anlaşma çerçevesinde transfer politikasına sınırlama gelen Beşiktaş, çalışmalarını bu kapsamda sürdürürken yönetimin önüne Gökhan Töre geldi. Performansıyla Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin ilgisini çeken Gökhan Töre’ye gelen teklifler, yönetimde “Töre’yi şimdi mi satalım, seneye mi satalım?” ikilemi yarattı. Töre için özellikle İngiltere ve İspanya’dan takımlar menajerler vasıtasıyla nabız yoklarken, Atletico Madrid tarafından 6.5 milyon Euro’luk bir rakamın telaffuz edildiği öğrenildi. Töre’ye ilgi ve transferdeki kısıtlamalar yönetimde iki farklı görüşe neden oldu.

YÖNETİCİLERDEN İCRA VURGUSU

Bazı yöneticilerin, Töre’nin alacaklarına karşı (İstanbul 35. İcra Müdürlüğü’nde 2014/17186E sayılı dosyasında 272.778 Euro ve 2014/17187 E sayılı dosyada 293.465 Euro Sayılı dosya ile) icra takibi başlattığına vurgu yaparak, “Gökhan ile daha sonra anlaştık ancak gecikmede hemen icraya verdi. Son dönemde sakatlığını bahane edip sorumluluk almadı. İyi bir teklif gelirse satalım” dedikleri öğrenildi. Ancak başkan Fikret Orman ve ağırlıklı bir kesimin Töre’nin bir sezon daha Beşiktaş’ta oynatılıp piyasası oluştuktan sonra satılması gerektiğini düşünüyor. Başkanın, transferde masaya oturmak için bile teklifin 10 milyon Euro’yu aşması gerektiğini söylediği ifade edildi.