İSTANBUL: Kadınlar Boğaz’daydı

Sporseverlerin buluşma noktası İstanbul oldu. Nike’ın, aralarında İstanbul’un da bulunduğu dünyanın önemli noktalarında düzenlediği Nike Women’s Etkinlik Serisi’nin Türkiye’deki durağı İstanbul’da başladı. Kadınları aktif olmaları ve kişisel hedeflerine ulaşmaları için motive eden #geçtimkendimi (#betterforit) küresel girişimini başlatan Nike, N+TC Tour İstanbul kapsamında kadınları sınırlarını zorlamaları için buluşturdu. İstanbul Kuruçeşme’deki Suada Club-GS Adası’nda 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde, bine yakın kadın mükemmel bir spor deneyimi yaşadı.

İstanbul Kuruçeşme’deki Suada Club-GS Adası’nda 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde, bine yakın kadın mükemmel bir spor deneyimi yaşadı. Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Serap Özçelik ve Milli Baskeolcu Işıl Alben’in katıldığı etkinlikte sporun yanı sıra hazırlanan çeşitli aktiviteler, katılımcıların gün boyu eğlenceli dakikalar geçirmesini sağladı.

Kadınlar, Türkiye’de ilk kez düzenlenen N+TC Tour kapsamında, atletlerin ve eğitmenlerin antrenman programından ilham alınarak hazırlanan Nike+ Training Club ile 5 saatlik eşsiz bir spor deneyimi yaşadı. Nike’ın uzman yerli ve yabancı antrenörleriyle form tutan kadınlar; spinning, dans fusion, yoga, kick box, yüksek tempolu antrenmanlar ve N+TC dersleriyle sınırlarını zorladı. Katılımcılar, Suada’da toplam 6.900 m2’lik alanda yer alan nail art, braid bar ve photoboot gibi bölümlerde keyifli dakikalar geçirdi.

Büyük bir kapanış partisiyle sona eren etkinliğin anısına, katılan herkese gümüş kolye hediye edildi.