Beşiktaş’ta neler oluyor?..

Değerli Beşiktaş’lılar son günlerde iki önemli konumuz gündemin tepesine oturdu.
1-Kulübe haciz gelmesi.
2-Zarrap olayı.
1. Olayı hepimiz biliyoruz ki kulübü milyon dolarla zarar ettirerek apar topar kaçan YD’nin eserlerinden biridir. Yeni yönetimin profesyonelleri galiba bu davada biraz ihmalkar davranmışlar, davacı da fırsattan istifade etmiş, bu olayın arkasında ne gibi güçler var, yakında kokusu çıkar merak etmeyin, benim tahmini içimizde İRLANDALILAR VAR GİBİ.
2-Zarrap olayı ise bence hepsinden önemli. Başkanın konuşmasını dinledim Sayın Zarrap için mahkemece suçlu bulunmayan, serbestçe aramızda dolaşan, aranmayan normal bir vatandaş diye yorumluyor, doğrudur. Ama toplumumuzda bir de gerçek vardır. Ne derler eskiler, “ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ”, “ŞUYUU VUKUUNDAN BETERDİR”.
Neden Kemal Ulusu için? (Bir zamanlar Özal’ın en yakınlarındandı. ESKİ. BJK YÖN. KURULU ÜYESİ VE TFF BŞK.’nıydı). Neden Mesut Parlak için? (Eski İst. Üni. Rek.) Neden Hasan Arat için? (Eski BJK Yön. Kurulu Üyesi – TMOK. BŞK. İŞ adamı), Neden Hikmet Çetin için?,, (Eski Bakan, E. M. V. E. TBMM BŞK.’nı). Neden Ünal Erkan için?.. (Eski. İst. Emn. Md. ve Valisi. Eski İçişleri Bakanı) Neden Nevzat Demir için? (Önemli işadamı BJK Tesisleri’nin Sponsoru), Neden Zekeriya Alp için? (ESKİ. BJK ve futbolcusu ve kaptanı – E. TFF Yön. Kurulu Üyesi, Eski. MHK Bşk.) say da say.
Neden bunlar için Beşiktaşlıların hiç sesleri çıkmaz?.. Bilakis mutlu olur teşekkür ederler. Nitekim Sayın Nevzat Demir’e teşekkürler edilmedi mi? Hala daha minnetle anılmıyor mu? Ama onu da tam tersi kırdık gönderdik.
Eğer Sayın Zarrap’ın adı da “AYAKKABI KUTULARI – ALTIN KOL SAATLERİ – İRANLA İLGİLİ OLAYLAR VS. VS. ANILMASA SUÇLANIP HAPİSLERE GİRMESE” bunlar gibi saygın bir ad olarak anılırdı ve de taraftarımız ona da minnet ve şükranlarını iletirdi.
BJK li olabilir, bunu gözlerinden de belli edebilir, amma şunu tüm cümle alem biliyor ki , TC’deki BJK’lilerin %95 i ZARRAP’ı içine sindiremez ve Sn. Zarrap BJK Vodafon Arena stadına maça asla ve asla gelemez. Bunu bir anket yapıp taraftara sorun, sonuç kesin budur.
Tamam Sn. Bşk’ın yüzde yüz para sıkıntısı var, camiadan pek destek aldığını da sanmıyorum, yani çok haklı olduğu yönlerde var, hani denize düşen misali, ama dediğim gibi öyle birine rastladı ki! Hele tesislere daveti, yemek vs. BJK taraftarı, Çarşı grubu bunu asla içine sindiremez, neyse oldu bir kere hayırlısı ne diyelim.
Bu yıl takımımız 4-5 tane lig ve Brugge maçlarını öyle inanılmaz kenar yönetim hatalarıyla kaybetti ki! Al o maçları, şimdi açık ara liderdin, Avrupa da da yarı ve çeyrek finallere gidiyordun. Düşünebiliyor musunuz gelecek paraları? Yazık çok yazık. İşte ANTRENÖRÜN BÜYÜKLÜĞÜ, TECRÜBESİ BÖYLE KRİTİK DURUMLARDA ORTAYA ÇIKIYOR. Kendi elimizle hem ligi, hem de Avrupa kupası iteliyoruz. İnşallah şu son haftalarda futbolcularımız o eski Avrupa maçlarındaki yüksek performanslarını gösterirler de, lig inşallahi 1. veya en kötü 2. bitirip Şampiyonlar ligine gireriz.
Bir de Divana ve bazı YD cilere değinmek istiyorum. YD zamanında ortalık toz dumanken milyon dolarlar toz olurken pek sesi çıkmayanlar, şimdi Başkan Fikret Orman yıllardır özlemini çektiğimiz STADIMIZI BİTİRMEK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKMIŞ UĞRAŞIRKEN, YÖNETİMİ SUÇLAMALAR VS. Yapmayın beyler ayıp oluyor.
Bu stad bitene kadar ben, sen, biz, siz, onlar hepimiz, yönetimin yanında olarak tam destek vermemiz şarttır, şampiyon olamasak da bu devam etmelidir.
STADIMIZIN BİTMESİ, BJK TARİHİ İÇİN BİR MİLAT OLACAKTIR. BU STAD, BİTECEK YA BİTECEKTİR O KADAR.
Sağlıklı gün dileklerim ve sevgilerimle.