İSTANBUL: 2 günlük festival

Dünya’da ilk ve tek olarak çocuklara hediye edilen bu değerli günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için çok renkli ve eğlenceli bir festival düzenliyor. Avrupa’nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezi olan Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek Çocuk Festivali 2 gün boyunca sürecek. Ayrıca Miniatürk ve Avcılar’da oluşturulan etkinlik alanlarında çocuklar için çeşitli programlar düzenlenecek. Yetkililerden alınan bilgiye göre detaylar şöyle:
23 Nisan ve 24 Nisan tarihlerinde Maltepe Sahili’nde yapılacak sahne etkinlikleri kapsamında; Cambaz Mithat Gösterisi, Jonglör Gösterisi, Çocuk Şarkıları Orkestrası, İllüzyonist Gösterisi ve Çaydanlık – Tiyatral Jonglörlük Gösterisi ile Şener Kaya Tek Kişilik Gösteri İstanbulluların karşısında olacak.
Tarih: 23 – 24 Nisan 2015 / Saat: 10.30 / Yer: Maltepe Sahili

Diğer bazı detaylar ise şöyle:
Miniatürk’te düzenlenen etkinlikler kapsamında; Perküsyon Show, Genco Gürcay Sihir Gösterisi, Çocuk Tiyatrosu / Nasrettin Hoca, Basketbol Show, Kukla Gösterisi, Pantomim Gösterisi ve Maskot Mehteran gösterileri ile çocuklar bayramlarını dolu dolu kutlayacak. Ayrıca alan etkinlikleri ve alandaki oyun grupları kapsamında Palyaço Orkestrası, Animasyonlar & Animatörler, Ritim Atölyesi. Alice Harikalar Diyarı Animasyon Karakterler. Tahta Bacak, Maskot Mehteran Sevimli Tavşan Kaydırak, Hayvanlar Alemi, Sevimli Tır, Tiger, Dev Palyaço Kaydırak, Sihirli Kale da çocuklar için hazır bulunacak.
Tarih: 23 Nisan 2015 / Saat: 13.00 – 17.00 / Yer: Miniatürk Otoparkı