SPOR: Veli neşesi

Kasımpaşa’yı 5-1 gibi farklı bir skorla geçen Beşiktaş önümüzdeki hafta Ankara’da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı rejenerasyon antrenmanı ile başladı.
Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken dünkü maçta oynayan oyuncular koşu sonrası streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda kontrol pas ve minik kale maç yaptı.İdman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ve Cenk Gönen katılmadı. Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı.

2 comments
  1. Fikret orman besiktas tarihinin en besiktasli ruhu olani bence….Besiktas ruhunu bilen ve futboldan inanilmaz anlayan bir Besiktaslidir !!!! Herseyini besiktasin gelecegi icin harciyor tabiki tum yonetimdeki olan saygin besiktasli ve isadamlariyla beraber.Biz iddia ediyorum onumuzdeki 10 yilin ruhunu yakaladik artik besiktasi kimse durduramaz icimizdeki besiktasliyim deyipte zarari olanlari yok edecek!!!! Helal olsun sana Baskanim senin ellerinden öpüyorum kiskananlar catlasin senide allah korusun SEN BIZE LAZIMSIN FIKRET ORMAN SEN BESIKTASSIN!!!!!!

  2. Fikret orman besiktas tarihinin en besiktasli ruhu olani bence….Besiktas ruhunu bilen ve futboldan inanilmaz anlayan bir Besiktaslidir !!!! Herseyini besiktasin gelecegi icin harciyor tabiki tum yonetimdeki olan saygin besiktasli ve isadamlariyla beraber.Biz iddia ediyorum onumuzdeki 10 yilin ruhunu yakaladik artik besiktasi kimse durduramaz icimizdeki besiktasliyim deyipte zarari olanlari yok edecek!!!! Helal olsun sana Baskanim senin ellerinden öpüyorum kiskananlar catlasin senide allah korusun SEN BIZE LAZIMSIN FIKRET ORMAN SEN BESIKTASSIN!!!!!! SAna BASKANIM ALLAH KORUSUN EGER KAN LAZIM OLURSA ARA BENI BUL HOLLANDA ROTTERDAMDA KALIYORUM SANA DEGIL KANIMI KALBIMI VERIRIM SENIN ICIN OLURUM ….. ALLAH SANA SAGLIK VERSIN UZUNTU VERMESIN INSALLAH. FIKRET ORMAN SENIN ANNEN BABABAN ELLERINDEN OPUYORUM …ALLAH SANA HELALINDEN BOL KAZANC MILYARLAR VERSIN TRILYONLAR VERSIN……. AMA NEOLURSUN BU TRANSFER POLITIKASINDAN VAZGECME…. NASIP OLURDA BIRGUN KARSIMA CIKARSIN INSALLAH SENIN O OLLERINI DOYASIYA OPERIM BELKIDE SARILIRIM OPERIM IZIN VERIRSEN ….

Comments are closed.